Еко ферма Черга – вкусна и полезна храна за малки и големи,

Еко ферма Черга – вкусна и полезна храна за малки и големи,

Еко ферма Черга – вкусна и полезна храна за малки и големи,

От м.02.2022 година, Еко ферма Черга, увеличи продуктовата си гама, с производство на

ТАХАНИ, произведени от 100% натурални биологично чисти ядки, чрез механично пресоване, без примеси и добавки. Произвеждаме лешников тахан, бадемов тахан, фъстъчен тахан , сусамов тахан,  слънчогледов тахан , тиквен тахан от сурови тиквени семки, както и  и уникално фъстъчено масло. Не пропускайте да опитате тази изключително важна храна за поддържане на здравето.  Нашите тахани, са вкусни и полезни, пакетирани в стъклен буркан, без ГМО, без глутен и без консерванти!

Както нашите клиенти знаят, от 2020 година , Еко ферма Черга, предлага висококачествени продукти 

Олио Черга и Шарлан Черга, извлечени от маслодайни слънчогледови семки и уникален Високоолеинов шарлан Черга, извлечен от висококачествени високоолеинови слънчогледови ядки –  

чрез студено пресоване, без химическа екстракция и без ГМО.  Слънчогледът се отглежда в Шуменска област, традиционен район за това производство и се преработва в модерно оборудвана фабрика в град Плиска, която работи по екологични стандарти. Рафинирано Слънчогледово Олио, богато на Омега-6 незаменими мастни киселини, витамин Е и про-витамин А. Поради своята изразена термична стабилност е идеално за употреба в студената и в топлата кухня.  Шарлан основен източник на Омега-6 незаменими мастни киселини, витамин Е и провитамин Д и провитамин А. Шарланът е по-плътен и по-гъст с характерен вкус и аромат. Подходящ за студена кухня. Високо Олеинов шарлан е богат източник на витамин Е, провитамин Д и провитамин А. Продуктът се отличава с високо съдържание на олеинова киселина, има мастно киселинен състав сходен с този на зехтина. Подходящ за топлинна обработка и за студена кухня.

Leave a Reply

Your email address will not be published.