ПАСТЕТИ от месо – Наслада за небцето! Приготвени от прясно месо и крехък дроб и ароматни подправки. Всяка филийка, намазана с тях, се превръща в празник за сетивата. Животните са отглеждани в екологично чист район, в  Родопите /Велинград/ и с.Ставерци /Ловешко/, чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки. Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витаминен състав. Всички продукти са в стъклен буркан, по оригинални рецепти на „Еко ферма Черга“, произведени сертифицираната и контролирана среда на кулинарна работилница, сертифицирана от БАБХ. БЕЗ изкуствени консерванти, заместители и сгъстители  Всяка произведена партида има всички документи за качество и контрол на производството. Изцяло натурални продукти. Подарете си кулинарно пътешествие, което чудесно се допълва и с чаша вино…

               

Пастет от пилешко месо  Поръчка

Пастет и пилешко месо. Вкусен и полезен продукт от Еко ферма Черга. Пилешкото месо е от пилета отгледани в семейна ферма “Пиле за дома”, чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати, химически добавки и стимуланти за растеж. Пастет от смляно пилешко месо и пилешки дробчета, в съотношение 80:20, с добавени фермерско краве масло, прясно мляко и градински подправки. Домашна рецепта и вкус, но приготвена в сертифициран кулинарен цех. Натурален продукт, БЕЗ изкуствени консерванти, заместители и сгъстители

                    

Пастет от агнешко месо  Поръчка

Завладяващият вкус на дроб сърма и ароматно агнешко превръща този пастет в истинско изкушение. Освен неустоимият си вкус, пастетът е и с много ползи за здравето. Произведен е от първокачествено българско агнешко месо и комплект агнешко за дроб сърма в съотношение 50 на 50, като са добавени фермерско прясно мляко и подправки от градината. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки. Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

Пастет от пуешко месо  Поръчка

Насладете се на нежния и плътен вкус на първокачествено българско пуешко месо и пуешки дробчета,
приятно овкусени с градински подправки и фермерско прясно мляко. Пастетът е не само изкусителен, но и изключително полезен. Произведен е от пуешко месо и дробчета в съотношение 80:20. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

 Пастет от свинско месо  Поръчка 

Вкусът на първокачествено прясно българско свинско месо и свински дроб, приятно овкусени с градински подправки и фермерско краве мляко, доставя истинска наслада. Но освен че е изкусителен, пастетът е и много         полезен. Произведен е от свинско месо и дробчета в съотношение 80:20. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки. Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

     

Пастет от телешко месо  Поръчка   

 Насладете се на вкусния и много полезен пастет от първокачествено прясно българско телешко месо и телешки черен дроб, елегантно овкусени с градински подправки и фермерско прясно мляко. Съотношението на месото към черния дроб е 80 към 20, което придава плътен вкус и по-едра структура на пастета и го прави неустоим. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район, чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки. Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

Пастет от пилешки дробчета  Поръчка  

Фин и изискан, пастетът от пилешки дробчета с фермерско краве масло, докосва нежно небцето и доставя невероятна наслада. Приготвен от първокачествени български пилешки дробчета, овкусени с фермерско краве масло, прясно мляко и градински подправки, той има запомнящ се вкус, към който се пристрастяваш. Животните, от които са дробчетата, са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки. Дробчетата са обработени в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витамини.

 

Scroll To Top
Close