Еко ферма Черга

Уважаеми клиенти, този сайт е визитната картичка на “Еко Ферма Черга” ЕООД.

Това е сайт предназначен за търговци на едро. Ако сте краен клиент, в сайта можете да разгледате продуктите, но не можете да направите поръчка.

В меню “МАГАЗИНИ” има списък на електронните и физическите магазини, от които можете да поръчате и да закупите нашите продукти. Условията за доставка са уточнени в конкретния сайт.

Поради това, че продуктите на Еко ферма Черга, са основно в стъклени буркани, теглото на пратките понякога е доста голямо. Моля да обърнете внимание на това, преди да сте направили поръчката. Има електронни магазини, които предлагат безплатна доставка, съветваме ви да проверите и тази възможност, преди да сте поръчали.

Обръщаме внимание, че 

Всички наши продукти са натурални, без изкуствени консерванти. Ако при транспорта има нараняване на капачката на буркана или не се спазят условията за съхранение, това може да доведе до загуба на качествата на продукта. Ако забележите повредена или надута капачка на буркана и при отваряне не чуете характерното пукане, това е сигнал че може да е нарушена херметичността и съответно продукта да е негоден за консумация.

Всички наши продукти са със сертификат за качество, но това са натурални продукти, за да се запазят качествата и срока на годност е изключително важно да се спазват условията за съхранение, посочени на опаковката.

Ако имате въпроси, моля да се обадите или ни пишете чрез „Контакт с нас“.

За да получите код за достъп, за поръчки на едро, моля да се обадите на тел.0898777329.

Еко ферма Черга – вкусна и полезна храна за малки и големи!

Натурални биологично чисти продукти, без изкуствени консерванти, без заместите и сгъстители.

Scroll To Top
Close