МЕСО в собствен сос – Вкусове, в които ще се влюбите! от Еко ферма Черга

Буркани МЕСО в собствен сос от Еко ферма Черга. За много хора няма ли месо на трапезата, тя сякаш не е пълна. Затова навярно сте чували за “компотите” от месо. Традиционно те се приготвят, когато се заколи животно, за да се съхрани добре месото, запазвайки всичките си ценни качества, и да е готово за хапване. Приятно е да си отвориш “компота” и да вкусиш крехкото месце за мезе с винцето или пък да го добавиш, за  лесно приготвяне на апетитна манджа, като сготвиш зеленчуци или ориз…. В продължение на добрата традиция  Еко ферма Черга предлага буркани /”компоти”/с телешко, свинско, агнешко, пилешко и пуешко месо. Свежо, практично и много вкусно решение, изключително удобство за забързаното ни ежедневие. Продуктите са готови за директна консумация. Но, може към месото да се добавят картофи, ориз или друго и да се получи бързо и вкусно ястие. Месата са с гарантиран произход от екологично чисти райони. Отглеждани са хуманно, хранени са балансирано, без антибиотици и хормонални препарати. С грижа за вашето здраве, те са приготвени по сертифицирана и контролирана кулинарна работилница.  Всяка произведена партида има всички документи за контрол на производството и качеството. Нямат добавени заместители, оцветители и консерванти, изцяло натурални продукти. Сипвайте винцето и да Ви е сладко!

Произвеждаме буркани с телешко, пилешко, свинско, агнешко, заешко и  пуешко месо, Еко ферма Черга

Свежо, практично и много вкусно решение. Месата са с гарантиран произход от екологично чисти райони в  Родопите /Велинград/,село Ставерци /Ловешко/ и Централен Балкан /Етрополе/. Отглеждани са хуманно, хранени са балансирано, без антибиотици и хормонални препарати. С грижа за здравето на клиентите, отглеждането на животните и всички процеси по обработка на месото са под строг ветеринарно медицински контрол, по сертифицирана и контролирана технология. Месото е обработено в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Бурканите са стерилизирани в автоклав под налягане, при което са запазени всички хранителни качества, аминокиселини и витаминен състав.

С годините търсенето на нашите продукти се увеличава и през тази година  разширихме асортимента с още вкусни предложения, на буркани с : конско, пъдпъдъче, заешко и ярешко месо

Помислили сме и за клиентите, които обичат гурме приключения на вкуса с нашите: Телешко шкембе, Свински джолан тип „Русенско варено“, Телешки костен булъон, Телешка глава в шкембе, МЕЗЕ – пилешки сърца и воденички с масло, Телешка и свинска пача.

Всички продукти са в стъклен буркан, по оригинални рецепти на „Еко ферма Черга“, произведени сертифицираната и контролирана среда на кулинарна работилница, сертифицирана от БАБХ.

Буркани с месо, в собствен сос, изцяло натурални от българско прясно месо, без добавяне на изкуствен консерванти, заместители и оцветители, по домашни рецепти  – тук

 

Българско пилешко месо  Поръчка

Еко ферма Черга“ в партньорство с ферма „Пиле за дома“, предлага първокачествено българско пилешко месо, клас “А”
Пилета се отглеждат при хуманни условия, в естествена среда, в екологично чист район/село Ставерци – община Ловеч/. Осигурено е целесъобразно хранене, със собствен фураж от българско зърно, кюспе или царевица. Когато времето позволява пилетата са на свободна паша. Отглеждат се без хормонални препарати , антибиотици и стимуланти на растежа. Поради начина на отглеждане, здравословното и екологично хранене, месото е по- плътно, по-крехко  и с по-малко мазнини. Същевременно структурата е по-стегната, а костите по-леки, което води до по-малка загуба на тегло, при готвене и изключително приятен домашен вкус. Предлаганите пилета са е тегло от 1,900 до 2,100 килограма. Пилетата са добре почистени, без вътрешности. Предлагат се само замразени. Замразяване по метод на охлаждане чрез потапяне. Документи за качество и за обработка на продукта в сертифицирана кланица. Опитайте и няма да съжалявате, при готвенето ще усетите домашния аромат и вкус на пилешко месо от село… Здравословно и вкусно!

Scroll To Top
Close